7/11/14

Οι γνωστές πρακτικές ξανά και ξανά και ξανά...



Με ξέρετε, ακούω τον κ. Τράγκα κάθε μέρα, τον θυμάμαι το 11-12 να φωνασκεί υπέρ του Α. Τσίπρα όλη μέρα όλη νύχτα, το 14 παραδέχτηκε στο ραδιόφωνο ότι ψήφισε την Ρ. Δούρου. 

Η αντιπολίτευση που έκανε στην τότε ΝΔ πέρασε από όλα τα πιθανά κέντρα που θα μπορούσαν να τον φιλοξενήσουν (προφανώς και από ΧΑ και Σύριζα).

Τον τελευταίο μήνα όμως οι θέσεις του είναι πέρα για πέρα ΔΕΞΙΕΣ (ΟΧΙ ότι ήταν κάτι άλλο τόσο καιρό αλλά ήταν μετριοπαθέστερες) η προκάλυψη για την πλήρη δεξιοποιηση του είναι τα εθνικά θέματα και κάποιες δηλώσεις για αυτά του κόμματος της αΡΙΣΤΕΡΑΣ (που προσπαθεί να ισορροπήσει σε δυο βάρκες χωρίς καθαρές ΘΕΣΕΙΣ). 

Ο κ. Τραγκας, προσπαθεί να τρομοκρατήσει ΤΟΣΟ εμφανέστατα πια την κοινή γνώμη, που καταντά να είναι γραφικός μιμητής των συναδέλφων του στα διάφορα κανάλια που έχουν ανάλογες τακτικές... Προσπαθεί να εισέλθει στο θυμικό των ακροατών του και να τους κάνει να αποδεχθούν την "ανυπαρξία" τους μπροστά στους διεθνείς οργανισμούς που ανήκουμε.

Το κακό με όλα αυτά είναι ότι ένα τμήμα του κόσμου που τον ακούει και δη οι γηραιότεροι πέφτουν στην παγίδα και τότε δένει το γλυκό.

Αυτό όμως που διαφαίνεται ξεκάθαρα είναι η απότομη αλλαγή του, ΕΓΩ ξέρω πως "απότομες" αλλαγές δεν έρχονται χωρίς να έχουν εξυπηρετηθεί κάποια άλλα αιτήματα-συμφέροντα.

Όσο λοιπόν θα ακούμε η θα βλέπουμε αυτούς που στήριξαν ΤΟΣΑ και ΤΟΣΑ χρόνια το σύστημα με όλες τους της δυνάμεις, ας προσέχουμε και ας βλέπουμε λίγο πίσω από την λαϊκίστικη και οφθαλμοφανέστατη κουρτίνα που εσκεμμένα απλώνουν μπροστά στα μάτια και τα αυτιά μας...

Στο φινάλε είναι απορίας άξιο πως δεκάδες εκατοντάδες δημοσιογράφοι μιλάν για Payroll και Payroll δεν βλέπουμε... προφανώς και ισχύει το κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει...

Καλη σας διασκέδαση...  









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΚΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ - ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ - ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...