29/11/14

Έχουμε εισαγγελείς "εισαγγελικότερους" των εισαγγελέων.


Πάμε άλλη μία γιατί κατά πως φαίνεται δεν αντιλαμβάνονται ΟΛΟΙ οτι...
 

-Σέρνεται χολή.
 

-Έχουμε εισαγγελείς "εισαγγελικότερους" των εισαγγελέων.
 

-Έχουμε πέραν από τους γνωστούς τραπεζίτες και τους γνωστούς συνηγόρους αυτών...και πολλούς που θεωρούν τεράστιο έγκλημα μια ληστεία τράπεζας, αλλά μια χαρά αποδέχονται τη ληστεία μιας ολόκληρης χώρας και του λαού της.

-Για κάποιους, θεωρείται λίγο ως πολύ αυτονόητο, ότι το κράτος μπορεί να παραβιάζει τους νόμους που το ίδιο θεσπίζει... όπως ΚΑΙ με τις εκπαιδευτικές άδειες των κρατουμένων, ιδίως αν διαφωνεί ιδεολογικά με τον κρατούμενο.


Εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης είπε: 

«Δεν θα γίνω μπαλωματής και γεφυροποιός ώστε να θεραπεύσω τα κενά και τις πλημμέλειες της προδικασίας, αστυνομικής και ανάκρισης... 
Πρώτη φορά βλέπω ληστεία που να αφήνουν τους ομήρους ελεύθερους, κατά δε την καταδίωξη, ενώ είχαν το επάνω χέρι διαθέτοντας βαρύ οπλισμό, ούτε πυροβόλησαν τους αστυνομικούς που τους καταδίωκαν ούτε χρησιμοποίησαν τον όμηρο σαν ασπίδα για να διαφύγουν...». 

Στη συνέχεια δήλωσε πως...

«από κανένα στοιχείο δεν μου προκύπτει ότι αποδεικνύεται η κατηγορία για συγκρότηση και ένταξη σε τρομοκρατική ομάδα».

Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή των Μιχαηλίδη, Ρωμανού, Χαρίση, Μπουρζούκου, Ντάλιου για συναυτουργία και διακεκριμένη οπλοκατοχή σε ληστεία.

Πρότεινε ελαφρυντικά για τους κατηγορούμενους λόγω «καλής συμπεριφοράς κατά την πράξη» και ειδικά για τον Ν. Ρωμανό το ελαφρυντικό του νεαρού της ηλικίας.

....Αυτά. 

Και προκαταβολικά στα τσακίδια για όποιον έχασε κάθε ανθρωπιά κι εξαντλεί την αυστηρότητα του σε έναν άνθρωπο 21 ετών !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΚΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ - ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ - ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...