5/11/14

ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑΡ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

Θυμάμαι πως άρχισαν δειλά δειλά οι εκπομπές στα τοπικά κανάλια ΟΛΩΝ αυτών των περίεργων, που έμελε μετά ο "σοφός" Ελληνικός λαός να τους τιμήσει και με δημοκρατικές διαδικασίες να τους στείλει στην βουλή για να τον εκπροσωπήσουν.

Θυμάμαι την πρώτη φορά που είδα τον κ.  Βελόπουλο ήταν σε τοπικό κανάλι της  Θεσσαλονίκης να εκφωνεί τους "πύρινους" λόγους του και αλλόφρων να προσκαλεί τους "συνέλληνες" να αγοράσουν την "πολύτιμη'' γνώση που διαλαλούσε...  
Σε άλλο κανάλι ο περίφημος κ. Λιακόπουλος διαπραγματεύονταν άλλη "πολύτιμη" γνώση,  <<40 ευρώ ΟΛΑ αυτά>> και άλλα τέτοια παζαρτζίδικα.  

Είχατε βέβαια και σείς εδώ τα δικά σας μπουμπούκια που τα τιμήσατε χιλιάδες φορές, χαζεύοντας τους να φωνασκούν στα κανάλια και ΠΑΝΤΑ πουλώντας, και το τονίζω ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ, την περίφημη γνώση που θα άλλαζε τον κόσμο, περιτυλίγοντας την με ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ κορώνες και παραμυθάκια για εξωγήινους, φτερά και πράσινα άλογα.
Τους φτάσατε μέχρι τη Βουλή των Ελλήνων! 
Ναι Ναι... μιλάω για τον Άδωνι της καρδιάς μας, αυτό το χουντοαπομεινάρι. 

Με όλους αυτούς ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ, τάχα τους ΧΛΕΥΑΖΑΜΕ και τους "ΕΠΑΝΑΦΕΡΑΜΕ" με τις κουβέντες μας στην τάξη. 

Ε, ΛΟΙΠΟΝ κάναμε μια ΤΡΥΠΑ στο νερό, μιας και τους κάναμε ΣΤΑΡ και μαζί με τα μεγάλα κανάλια που δεν έχασαν την ευκαιρία να τους προωθήσουν, τους ΚΑΝΑΜΕ στο τέλος εκλεγμένους αντιπροσώπους του "σοφού" ελληνικού λαού (τρομάρα του).

ΤΩΡΑ βάλαμε στο στόχαστρο την κυρα-ΦΑΣΙΣΤΩ που βγαίνει και δίνει βραβεία σε εισαγγελείς και αστυνομία για το "ΘΕΑΡΕΣΤΟ" έργο τους στην Λαμία, που μπουζούριασαν μαθητές και γονείς για το θέμα των σχολικών καταλήψεων... 

ΣΕ καλή μεριά το νέο σας Είδωλο....Άντε και στη Βουλή!




Καλή σας διασκέδαση...




1 σχόλιο:

  1. Το "Στο Μελιγαλα εκαναν μιση δουλεια" ειναι αρκετα ευαναγνωστο;;; @KoriosTsimpouri

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΕΚΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ - ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ - ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...