3/11/14

Μας ΑΡΕΣΟΥΝ οι πορείες, ΑΡΚΕΙ να είναι σε φωτογραφίες!

Το ακούσαμε και αυτό...

"ΕΜΕΙΣ (?) πάμε λέει σε πορείες που έχουν φωτιές και μπάτσους και ΟΧΙ σε συγκεντρώσεις για μπύρες και σουβλάκια". 

Να λοιπόν που το ΚΙΝΗΜΑ έχει κριτές, για το αν κάποιοι άνθρωποι που ταξίδεψαν 800 χιλιόμετρα με σκοπό να παραστούν σε μια συγκέντρωση - πορεία, θα πρέπει να απολογηθούν για το ότι έφαγαν, πριν ξαναταξιδέψουν άλλα τόσα χιλιόμετρα για να επιστρέψουν σπίτι τους...

Φαίνεται στα μυαλά κάποιων αριστερόστροφων συνειδήσεων (λέμε τώρα) οι κυκλώνες κρατάν καλά...

Φαίνεται πως κάποιοι πίσω από την ΣΙΘΡΟΥ κουρτίνα του αναρχοαριστερού (μακάρι να'ξεραν τι πα να πει αυτό), έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να κρίνουν τον κόσμο που μπόρεσε και βρήκε το ΘΑΡΡΟΣ να φανεί, βάζοντας το σώμα του δίπλα σε ένα άλλο σώμα και όχι γράφοντας σαχλοεξυπνάδες στα σόσιαλ μίντια.

(ΕΝΑ το κρατούμενο.... ΠΑΜΕ στο άλλο τώρα)

Είναι από πέρσι τον χειμώνα, που οι φωτογραφίες με διαδηλώσεις από ΕΥΡΩΠΗ, ΑΜΕΡΙΚΗ και ΑΣΙΑ δίνουν και παίρνουν στο διαδίκτυο και φυσικά στον χώρο που όλοι συναναστρεφόμαστε λίγο πολύ, στο twitter.
Κανένα θέμα και ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με αυτό και σωστά και ζήτω και μπράβο, προφανώς έτσι πρέπει να γίνει για να φτάσει η προσπάθεια κάποιων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο... 
Θυμάμαι τις συγκεντρώσεις στην Ισπανία για τα σπίτια, στην Τουρκία για περισσότερη δημοκρατία, στην Αμερική για την άσκηση βίας από την αστυνομία και σε όλο τον κόσμο για την ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ και τα εγκλήματα που που συνέβησαν και συμβαίνουν εκεί.  
Θυμάμαι την θέρμη και την υποστήριξη των φίλων αΡΙΣΤΕΡΩΝ σε όλα αυτά τα κινήματα με ΟΛΕΣ τους τις ιντερνετικές δυνάμεις... 
(Που θέλω να καταλήξω...;;)

ΑΥΤΟ που θέλω να πω λοιπόν, είναι ότι το Σάββατο 01/11/2014 έγινε μια ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ κινητοποίηση και 1000 σωματεία και φορείς έδωσαν το παρών στο κέντρο της Αθήνας για δείξουν με πράξεις και ΟΧΙ με λόγια, ΟΤΙ είναι διατεθειμένοι να πολεμήσουν για όσα έχουν υποστεί ως σήμερα και να τα διεκδικήσουν ξανά. Αυτό φυσικά οι φίλοι μας οι αΡΙΣΤΕΡΟΙ το χλεύασαν δεόντως και μαζί με αυτό ΧΛΕΥΑΣΑΝ τα τόσα σωματεία και τους τόσους φορείς που έλαβαν μέρος στην μεγαλύτερη συγκέντρωση εργαζομένων μετά το 2011 στην χώρα μας. 


Δεν είδα λοιπόν, ΟΥΤΕ να το ποστάρουν, ΟΥΤΕ να το σχολιάζουν, ΟΥΤΕ καν να "ζηλεύουν" αυτό το γεγονός, όπως ζήλεψαν τόσες και τόσες άλλες διαδηλώσεις την τελευταία χρονιά ανά τον κόσμο! 

Προφανώς και δεν το προπαγάνδισαν νωρίτερα διότι ότι έγινε, έγινε υπό την αιγίδα του ΠΑΜΕ και δεν θα έπρεπε να φανεί ότι το ΠΑΜΕ έχει την δύναμη να κινητοποιήσει και να οργανώσει τόσες χιλιάδες κόσμου.

ΦΥΣΙΚΑ δεν λείπουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις ανθρώπων που εντυπωσιάστηκαν με την κινητοποίηση και την μαζικότητα της, τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και την επόμενη φορά τους θέλουμε δίπλα μας!




...Ότι χάσαμε θα το κερδίσουμε ξανά με αγώνες κι ΟΧΙ με τσιτάτα...


Καλή σας διασκέδαση...















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΚΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ - ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ - ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...