13/11/14

Η Ν.Δ προσεγγίζει "ειδικά ακροατήρια": Αγρότες, γυναίκες και συνδικαλισμός οι πρώτοι "στόχοι"

Της Βίκυς Σαμαρά

Θεματικές εκδηλώσεις με στόχο “ειδικά ακροατήρια”, αλλά και με χαρακτήρα θετικής πολιτικής παρέμβασης, σχεδιάζει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Αγρότες, γυναίκες και συνδικαλισμός είναι οι τρεις τομείς στους οποίους θα εστιάσει καταρχήν η γαλάζια δραστηριότητα στο αμέσως επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του γραμματέα της Ν.Δ Ανδρέα Παπαμιμίκου, ο οποίος λειτουργεί ως μάνατζερ με σκοπό την επανασύνδεση του κόμματος με την κοινωνία.
Οι θεματικές εκδηλώσεις για τους αγρότες θα έχουν το χαρακτήρα ενημέρωσης για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, αλλά και για τις δυνατότητες δημιουργίας αγροτικών επιχειρήσεων με νέα λογική και με έμφαση στα ιδιαίτερα, τοπικά και ανταγωνιστικά προϊόντα.
Οι γυναίκες είναι μία ομάδα την οποία επίσης θέλει να προσεγγίσει πιο συστηματικά η Ν.Δ, καθώς διαπιστώνεται μείωση της απήχησης στις γυναίκες ψηφοφόρους. Οι θεματικές εν προκειμένω θα επικεντρώσουν σε ζητήματα που αφορούν το γυναικείο κοινό, το οποίο πλήττεται ιδιαίτερα από τις συνέπειες της κρίσης.
Το πιο ενδιαφέρον ίσως όμως κομμάτι αποδειχθεί αυτό που αφορά το συνδικαλισμό, καθώς εν μέσω της αξιολόγησης στην οποία θα τεθούν και τα συγκεκριμένα θέματα, η Ν.Δ θα κάνει τις δικές της προτάσεις (που δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη, αλλά προφανώς θα λαμβάνουν υπόψη την αρνητική γνώμη της κοινωνίας για το σημερινό κομματικό συνδικαλισμό).
Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος αποδεικνύονται οι πιο παραγωγικοί μήνες για τη Συγγρού, καθώς και πέρυσι τέτοια εποχή το κόμμα της Ν.Δ είχε πραγματοποιήσει σειρά εκδηλώσεων. Έτσι και εφέτος μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται έντονη δραστηριότητα. Από Ιανουάριο έτσι κι αλλιώς οι πολιτικές εξελίξεις ενδέχεται να λάβουν τη μορφή χιονοστιβάδας .

 

Αυτό πάντως που ενδιαφέρει τη Συγγρού σε αυτή τη φάση είναι σε μία δύσκολη πολιτικά περίοδο και με δεδομένη την οργή των πολιτών γενικότερα απέναντι στα κόμματα, να προτείνει θετικά και όχι πολωτικά μηνύματα.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΚΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ - ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ - ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...