6/12/14

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ



ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ... το MEGA... το κανάλι που αλλοίωσε το video της δολοφονίας του Α. Γρηγορόπουλου.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ... τον Ελεύθερο Τύπο της οικ. Αγγελοπούλου, που απέλυσε διά του Σ. Κοτρώτσιου το φωτορεπόρτερ Κ. Τσιρώνη που τράβηξε την καλύτερη φωτογραφία των ημερών μετά την δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου.


ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ... τις ΕΔΕ που δεν έγιναν ποτέ για αυτούς που συνέχισαν να τραβούν όπλα λίγες ώρες μετά την δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου.


ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ... τον αστυνομικό Γκουζέλη που ήρθε για την αυτοψία, ότι "έχασε" την πλέον σημαντική αυτόπτη μάρτυρα που τράβηξε το video και δεν της πήρε κατάθεση.


ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ... ότι ο συνεργός της δολοφονίας Β. Σαραλιώτης καταδικάστηκε σε δεκαετή κάθειρξη μόνο και αφέθηκε ελεύθερος από τις Φυλακές Κασσάνδρας έπειτα από 30 μήνες κράτησης, με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λαμίας, παρά την αντίθετη γνώμη του εισαγγελέα.


ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ... ότι ο Α. Κούγιας προσπάθησε να σπιλώσει τον δολοφονημένο Α. Γρηγορόπουλο λέγοντας ότι είχε αποκλίνουσα συμπεριφορά (τον διέψευσε το Λύκειο "Ώθηση"), ότι είχε αποβληθεί (τον διέψευσε η Σχολή Μωραΐτη) και μετείχε σε επεισόδια χωρίς να έχει αποδείξεις.


ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ... ότι το ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου παρέπεμψε την υπόθεση από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χαλκίδας αρχικώς, στης Άμφισσας για τον πρώτο βαθμό και της Λαμίας για το δεύτερο βαθμό και όχι στον Κορυδαλλό όπως ζήτησε η οικογένεια του δολοφονημένου, δημιουργώντας σοβαρό εμπόδιο για τους μάρτυρες της υπόθεσης.


ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ... ότι ο άμεσα εμπλεκόμενος πολιτικός προϊστάμενος, Υπουργός Εσωτερικών τότε, Π. Παυλοπουλος, έκανε δηλώσεις για τυχαίο τραγικό γεγονός που προέκυψε από πυροβολισμούς στον αέρα για εκφοβισμό.


ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ... ότι δεν τελείωσε τίποτε ακόμα αφού αναβλήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό του Επαμεινώνδα Κορκονέα και του Βασίλη Σαραλιώτη για τα μέσα Μαρτίου του 2015.



ΠΗΓΗ: Νομικά Ανάλατα  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΚΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ - ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ - ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...