23/12/14

Τα δωρεάν της ημέρας



 
Και σήμερα συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων για τα Χριστούγεννα στην Αθήνα. Σήμερα μπορεί κανείς να βρει τους παραγωγούς του Εν Λευκώ να παίζουν στο Σύνταγμα, και άλλα τέτοια πολλά. Το πλήρες πρόγραμμα της ημέρας εδώ
Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα του The Meet Market, που σας περιμένει στον Πολυχώρο Αθηναϊς. Περισσότερα εδω. Καστοριάς 34-36, Βοτανικός. 
Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων στη Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας “Λίλιαν Βουδούρη” συνεχίζεται και σήμερα και φιλοξενεί την συναυλία του Ωδείου Εστία Τέχνης  με μουσική και τραγούδια των Χριστουγέννων. Στις 18:30, στο Μέγαρο Μουσικής. Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη. 
Στο Jazz Point απόψε επιστρέφουν οι 1 2 3 Swing με χριστουγεννιάτικη διάθεση. Μετά τις 22, με glam περασμένων εποχών. Ακαδημίας 18 (εντός στοάς) Κέντρο
Στο Blue Fox στα Εξάρχεια, η νύχτα είναι αφιερωμένη στον Nat King Cole μαζί με άλλα rock n roll & swing κομμάτια. It don’t mean a thing (if it ain’t got that swing), μετά τις 22:30. Ασκληπιού 91 Εξάρχεια. 

ΠΗΓΉ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΚΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ - ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ - ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...