16/12/14

5 μύθοι για το σεξ μεταξύ γυναικών καταρρίπτονται

Πόσο πολύ απέχουν από την πραγματικότητα οι σκέψεις που κάνεις όταν σκέφτεσαι τον λεσβιακό έρωτα; 


 
Όταν μιλάμε για σεξ αυτόματα στο μυαλό μας έρχονται δύο εικόνες: αυτή του αιδοίου και αυτοί του πέους. Αντιστοίχως, όταν μιλάμε για σεξ μεταξύ δύο γυναικών το πιο πιθανό είναι να φέρεις στο μυαλό σου αυτές τις υπερσεξουαλικές πρωταγωνίστριες πορνό ταινιών, "ψαλίδια" και σίγουρα διάφορα ευφάνταστα sex toys. Μήπως όμως κάνεις λάθος.
Ας μιλήσουμε, λοιπόν για τα πιο συνηθισμένα πράγματα που μπορεί να έχεις ακούσει για τον λεσβιακό έρωτα και γιατί αυτά μπορεί να μην είναι καθόλου μα καθόλου αληθινά.

1. Ο μόνος τρόπος που δύο γυναίκες μπορούν να κάνουν σεξ είναι μέσω του στοματικού σεξ


  Σύμφωνα με την Dr. Justine Shuey δύο κορίτσια μπορούν να έρθουν η μία πολύ κοντά στην άλλη χωρίς να κάνουν στοματικό σεξ. "Ανάμεσα στις τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν είναι η διέγερση με τα χέρια, ταντρικό σεξ, πρωκτική διέγερση, σεξουαλικά βοηθήματα, kinky συμπεριφορά, τρίψιμο".
 

2. Οι γυναίκες που κάνουν σεξ μόνο με γυναίκες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα

Τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα δεν κάνουν διακρίσεις. Πρέπει να καταλάβεις πως δεν έχουν να κάνουν τόσο με ποιον κάνεις σεξ, αλλά όσο με το τι ακουμπάει τι. Ακόμα και αν κάνεις μονό στοματικό σεξ κινδυνεύεις να κολλήσεις κάτι, όπως γονόρροια και χλαμύδια. Ακόμα και η επαφή μεταξύ των δύο επιδερμίδων μπορεί να μεταφέρει των ιό του έρπη και HPV. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να κολλήσεις κάτι από μη καλά αποστειρωμένα σεξουαλικά βοηθήματα.

3. Τα κορίτσια ξέρουν πώς να ικανοποιήσουν η μία την άλλη με την πρώτη


  Υπάρχει αυτή η αίσθηση ότι επειδή μία γυναίκα ξέρει το δικό της σώμα, θα ξέρει πολύ καλά και το σώμα μιας άλλης γυναίκας. Ωστόσο, αυτό που εσένα σε ανάβει δεν σημαίνει ότι θα ανάψει και την άλλη. Όπως και με όλες τις σεξουαλικές επαφές πρέπει να μάθεις να επικοινωνείς με την παρτενέρ σου ώστε να ανακαλύψει τι είναι αυτό που θέλει.

4. Στις λεσβίες δεν αρέσει η διείσδυση

Επειδή μία γυναίκα ποθεί ερωτικά μία άλλη γυναίκα και όχι άντρα, αυτό δεν συνεπάγεται ότι δεν τις αρέσει η διείσδυση. Σύμφωνα με την Dr. Shuey "κάποιες προτιμούν την κολπική διείσδυση και κάποιες άλλες την πρωκτική. Τα γεννητικά μας όργανα είναι πλούσια σε απολήξεις νεύρων". 

5. Η στάση ψαλίδι "παίζει" πάντα στο μενού


  Και πάλι έχει να κάνει με προσωπικές προτιμήσεις. Ακόμα, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι για μερικές παρτενέρ μπορεί να είναι δύσκολο εξαιτίας της διαφοράς ύψους που έχει με τη φίλη της. Καμία δεν θέλει να καταλήξει να προσπαθεί να ανάψει με την πατούσα της άλλης στο πρόσωπό της. 

ΠΗΓΗ:  ladylike

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΚΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ - ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ - ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...