14/12/14

Τα δωρεάν της ημέρας

Κυριακή γεμάτη, ακόμα κι αν δεν έχεις μία.


Στο Θέατρο Χυτήριο, σήμερα γίνεται ένα παζάρι με τίτλο “Xeblogarisma“. Παζάρι για την ενίσχυση των παιδιών έως 3 ετών που ζουν με τις φυλακισμένες μητέρες τους και τις άπορες κρατούμενες στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας. Με έργα φυλακισμένων γυναικών, χειροποίητα στολίδια, βιβλία (σε τιμές από € 0,50-5), τσίπουρα και ρακόμελα, σπιτικές μαρμελάδες, γλυκά και κουλουράκια, λικέρ, χειροποίητα σαπούνια και κεραλοιφές, μεταχειρισμένα ρούχα, είδη διακόσμησης, κοσμήματα. Παράλληλα θα συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης για τις φυλακισμένες και τα παιδιά (πάνες, είδη παιδικής περιποίησης, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες, χαρτί υγείας, απορρυπαντικό, τηλεκάρτες κ.ά.). 11 π.μ.-7 μ.μ. Ιερά Οδός 44
Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα του Gallery Weekend. Μια καλλιτεχνική διαδρομή στις γκαλερί της πόλης. Πληροφορίες μπορεί κανείς να βρει εδώ
Στο Quilombo Centro Cultural, διοργανώνεται για δεύτερη και τελευταία μέρα το Quilombo Bazaar, με κοσμήματα, αξεσουάρ, είδη σπιτιού, ρούχα, σαπούνια, καλλυντικά και βότανα για τα δώρα σας, γιορτινός μπουφές με σπιτικά φαγητά και γλυκά, ζεστό κρασί gluhwein και εργαστήρια για τα παιδιά. Τα έσοδα του μπουφέ θα διατεθούν στο Κέντρο Βρεφών «Η Μητέρα» ενώ θα συγκεντρώνονται και είδη πρώτης ανάγκης για το Κέντρο (λάδι, σνακς και σοκολάτες για τα παιδιά, είδη ατομικής υγιεινής, απορρυπαντικά, καθώς και δωροεπιταγές για super market). 1-10 μ.μ. Σερβίων 10 & Λεωφ. Αθηνών. 
Στον Δημοτικο Κινηματοράφο Καλυψώ, η Κυριακή όπως πάντα είναι αφιερωμένη στα παιδιά και στις 12 προβάλλεται «Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι» (Μεταγλωττισμένο). Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία του Ευγένιου Τριβιζά. Γρηγορίου Λαμπράκη και Καλυψούς, Καλλιθέα. 
Στο Καφενείο του European Village, η Ειρήνη Τζαμτζή (τραγούδι) και ο Στέφανος Μπακάλης (κιθάρα) προσκαλούν σε μία περιπλάνηση μαζί τους σε rock, funk, swing, rock n’ roll μονοπάτια, ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, με groovy – χορευτική διάθεση! Υπόσχονται ένα πρόγραμμα-διαδρομή στις τελευταίες δεκαετίες, που φτάνει στο τώρα και προκαλεί να ανασύρουμε από τα χρονοντούλαπα όσα τραγούδια λατρέψαμε και ξεχάσαμε. Θα υπάρχει κουτί ελεύθερης συνεισφοράς. Στις 8, Μοναστηρίου 140 και Τηλεφάνους, Ακαδημία Πλάτωνος. 

woyzeck_web



Το βράδυ, στον Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Χώρο Μπερντέ, παρουσιάζεται η παράσταση “Woyzech” του Georg Buchner. Στις 9, Αράδου 55, Πλατεία Κύπρου, Άνω Ιλίσια.  
 
Oι Burn the Sun, Void Droid και No Trip Mechanoid Ape έχουν βαλθεί να αποδείξουν το ρητό «η ισχύς εν τη ενώσει» και θα παίζουν μετά τις 9 στο Six D.o.g.s. Aβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΚΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ - ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ - ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...