16/12/14

Dislike κουμπί στο Facebook;



Ο ιδρυτής και CEO του Facebook, Mark Zuckerberg, συμμετείχε εκ νέου σε δημόσια συζήτηση στο πανεπιστήμιο Davis (Καλιφόρνια), απ’ όπου προέκυψε μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση.

Συγκεκριμένα, ένας φοιτητής της Νομικής ρώτησε αν θα προσθέσουν ποτέ κάποιο κουμπί Dislike στο κοινωνικό δίκτυο και ο Zuckerberg απάντησε ότι η εταιρεία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο, καθώς αντιλαμβάνονται ότι οι χρήστες δεν μπορούν να χρησιμοποιούν το “Like” για να εκφράσουν τα συναισθήματα τους σε κάτι αρνητικό (π.χ. κάποιος είναι αρρώστος, αναφορά σε θάνατο ή τραγωδία κλπ), αλλά όχι με τη μορφή που περιμένουμε.

“Το κουμπί Like είναι ιδιαίτερα χρήσιμο επειδή αποτελεί έναν εύκολο τρόπο να μοιραστείς κάποιο θετικό συναίσθημα. Αρκετοί μας έχουν ζητήσει να προσθέσουμε κουμπί Dislike για να δηλώνουν τι δεν είναι καλό, αλλά δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι τέτοιο. Δεν θα είναι καλό για την κοινότητα. 

Πιστεύω ότι θα είναι χρήσιμο να βρούμε τρόπους έκφρασης διαφορετικών συναισθημάτων για posts που είναι λυπηρά, τραγικά ή απλά οι χρήστες δεν θέλουν να κάνουν Like”


Πηγή: techgear.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΚΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ - ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ - ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...