15/12/14

Πληρωμές με bitcoins αρχίζει να δέχεται η Microsoft



 
To διάσημο πλέον διαδικτυακό νόμισμα, Bitcoin, μπορούν να χρησιμοποιούν οι χρήστες για πληρωμές σε υπηρεσίες της Microsoft.
Ειδικότερα, το εικονικό νόμισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσθήκη χρημάτων σε λογαριασμούς της εταιρείας, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μετέπειτα πληρωμές, όπως σε αγορές υλικού για Xbox, λογισμικού της εταιρείας, εφαρμογές κλπ.

H εταιρεία πρόσθεσε μια σελίδα στις customer support σελίδες της, αναλύοντας με λεπτομέρειες πώς μπορεί να γίνει χρήση bitcoins σε λογαριασμούς.

Πλέον, το Bitcoin είναι αποδεκτό «ως επιλογή πληρωμής για την αγορά εφαρμογών, παιχνιδιών και άλλου ψηφιακού υλικού από Windows , Windows Phone, Xbox Games, Xbox Music και Xbox Video Stores»

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευση στο blog της Microsoft, η εισαγωγή bitcoins στον λογαριασμό γίνεται μέσω του BitPay (υποστηρίζει πάνω από 50.000 επιχειρήσεις, περιλαμβανομένων των TigerDirect, Virgin Galactic και Newegg), στην τρέχουσα αξία αγοράς.

«Για εμάς αυτό έχει να κάνει με το να δίνουμε στους ανθρώπους επιλογές και να τους βοηθούμε να κάνουν περισσότερα στις συσκευές τους και στο cloud» αναφέρει ο Έρικ Λόκαρντ, εταιρικός αντιπρόεδρος του Universal Store στη Microsoft.

«Η χρήση ψηφιακών νομισμάτων όπως το Bitcoin, αν και δεν έχει γίνει ακόμα mainstream, εξελίσσεται πέρα από τους πρώιμους υποστηρικτές. Αναμένουμε αυτή η ανάπτυξη να συνεχιστεί και το να επιτρέπουμε στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν bitcoins για να αγοράζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, μας επιτρέπει τώρα να είμαστε στην πρώτη γραμμή αυτής της τάσης».

Ωστόσο, υπογραμμίζεται ότι, αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για «τροφοδοσία/ χρηματοδότηση» λογαριασμών της Microsoft, το Bitcoin δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άμεσες πληρωμές για υπηρεσίες και προϊόντα πέραν αυτών που προαναφέρθηκαν.

Επίσης, υπάρχει όριο στο πόσα bitcoins μπορούν να «ανταλλαχθούν» την ημέρα (1.000 δολάρια και όχι πάνω από 5.000 σε επιπλέον λογαριασμούς).


Πηγή: naftemporiki.gr

1 σχόλιο:

  1. YoBit lets you to claim FREE CRYPTO-COINS from over 100 different crypto-currencies, you complete a captcha once and claim as much as coins you can from the available offers.

    After you make about 20-30 claims, you complete the captcha and keep claiming.

    You can click claim as much as 30 times per one captcha.

    The coins will held in your account, and you can convert them to Bitcoins or any other currency you want.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΕΚΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ - ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ - ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...