11/12/14

Η πιο σέξι διαμαρτυρία


Από την 1η Δεκεμβρίου η Μεγάλη Βρετανία ζει μια σεξουαλική επανάσταση. 
Απογορεύτηκε δια νόμου η κινηματογράφηση και πώληση πορνό με συγκεκριμένες πράξεις, όπως η διείσδυση οποιουδήποτε αντικειμένου με βίαιο τρόπο, οι ξυλιές (spanking), η διείσδυση με γροθιά (fisting), η ουρολαγνεία, το επιθετικό μαστίγωμα, η γυναικεία εκσπερμάτιση, το να κάθεσαι στο πρόσωπο του άλλου (face-sitting), κ.ά. 

Μιας και οι περισσότερες από αυτές τις ερωτικές πράξεις θα μπορούσαν να θεωρηθούν BDSM (Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism, and Masochism), αρκετοί επικρίνουν την νομοθετική πρωτοβουλία, υποστηρίζοντας πως στοχοποιεί άδικα την ανεξάρτητη BDSM πορνογραφική σκηνή της Μεγάλης Βρετανίας.
 
Φυσικά, και οι επαγγελματίες του χώρου δεν υποδέχθηκαν εγκάρδια τις απαγορεύσεις. Γι' αυτό και μια από αυτούς και ηγετική μορφή στον αγώνα υπέρ της σεξουαλικής ελευθερίας, η Charlotte Rose, αποφάσισε να διοργανώσει την πιο σέξι διαμαρτυρία που έχει καταγραφεί ποτέ. 

Κάλεσε τον κόσμο μέσω του Facebook να συγκεντρωθεί έξω από την βρετανική Βουλή, την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, και να κάτσει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου. «Πρέπει να τους πούμε ότι αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Πώς είναι απολύτως εντάξει ένας άνδρας να «πνίγει» μια γυναίκα με το μόριό του στο στόμα της, αλλά δεν μπορούμε εμείς να ευχαριστηθούμε την αιδοιολειχία με το να καθόμαστε στο πρόσωπό του;», δηλώνει εξοργισμένη, μεταξύ άλλων, η Charlotte.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της, οι συγκεντρωμένοι μπορεί να ξεπεράσουν τα 500 άτομα, ενώ το καλύτερο μέρος στη διαμαρτυρία θα είναι όταν θα τραγουδήσουν το «Sit on my face» των Monty Python. Το πώς θα γίνει αυτό αν κάποιος κάθεται στο πρόσωπό σου, αυτό είναι μια άλλη συζήτηση...

ΠΗΓΗ:  protagon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΚΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ - ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ - ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...