15/1/15

Μισείς κάποιον; Στείλε σκ@τ@ ή χρυσόσκονη !!!!!!

                Νέες υπηρεσίες σου δίνουν τη δυνατότητα με λίγα λεφτά να εκδικηθείς με λαμπρότητα και πρωτοτυπία.

Η εκδίκηση απασχολεί τα ανά τον κόσμο start ups, όπως φαίνεται τους τελευταίους μήνες. Δύο εγχειρήματα, ειδικά, έχουν γίνει παγκοσμίως γνωστά χάρη στην πρωτοτυπία τους και δε θα μπορούσαμε να μη σου μιλήσουμε γι' αυτά.
           
Όχι, δεν είμαστε υπέρ της εκδίκησης, αλλά άμα είσαι εσύ δε μπορούμε να το παραγνωρίσουμε. Θες λοιπόν να στείλεις πακέτο σε κάποιον που μισείς πολύ αλλά δεν έχεις τον τρόπο; Εδώ είσαι.

Στείλε... σκ@τ@
Η Shitexpress είναι ένα κλικ μακρυά από εσένα που έχεις μέσα σου οργή και θες κάπως να αντιδράσεις σε αυτόν που σε χώρισε, σε εκείνη που δε σου φέρθηκε καλά ή τέλωσπάντων σε όποιον σου έκανε τη ζωή πατίνι.
 
Αναλαμβάνει με 12,95 ευρώ να στείλει ένα βρομερό πακέτο στην πόρτα του ατόμου που θα υποδείξεις. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή. Δίνεις διεύθυνση που θες να καταφθάσει, διαλέγεις πακέτο και γράφεις το από καρδιάς μήνυμα σου στον παραλήπτη. Πληρώνεις ανώνυμα με Bitcoin. Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, προς το παρόν διαθέσιμα είναι μόνο οργανικά περιττώματα αλόγου.

Στείλε glitter
Μπορεί να ακούγεται πιο light από την παραπάνω υπηρεσία, αλλά αν το σκεφτείς λίγο καλύτερα είναι εφιαλτικό να ανοίγεις ένα πακέτο χρυσόσκονης χωρίς να έχεις ιδέα. Μπορεί να σε εκνευρίσει και να μη φεύγει από το σημείο που έπεσε, για μέρες. Πολλές μέρες.

H ShipYourEnemiesGlitter στέλνει πακέτο glitter σε ένα άτομο που μισείς, με περίπου 8,50 ευρώ. Είναι νέα υπηρεσία και γι' αυτό προς το παρόν δηλώνει ότι δεν έχει απόθεμα, όμως μπορείς να μπεις σε λίγο καιρό και να παραγγείλλεις το πακετάκι σου.
Και σε αυτή την περίπτωση, γράφεις τη διεύθυνση, ένα σημείωμα και πληρώνεις με Paypal.
Εύκολα, απλά, εκδίκηση. Δυστυχώς για εσένα που έχεις τέτοιες ορέξεις, δε γίνεται να έχεις και σε live streaming έστω videο την αντίδραση του παραλήπτη, αλλά ποτέ δε ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον.

διάβασα 

1 σχόλιο:

  1. YoBit lets you to claim FREE COINS from over 100 unique crypto-currencies, you complete a captcha one time and claim as much as coins you want from the available offers.

    After you make about 20-30 claims, you complete the captcha and keep claiming.

    You can click CLAIM as much as 30 times per one captcha.

    The coins will held in your account, and you can convert them to Bitcoins or any other currency you want.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΕΚΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ - ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ - ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...