10/2/15

Το smart γραφείο που αναπνέει όταν έχεις καθίσει πολλή ώρα


Πρόκειται για ένα γραφείο, το οποίο εμφανισιακά είναι όπως ένα κλασικό γραφείο, αλλά ενσωματώνει 5άρα LCD οθόνη αφής και με τη βοήθειά της μπορείς να κάνεις τον απαραίτητο χειρισμό του και να έχει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες που σου προφέρει. 

Όταν λοιπόν έχει περάσει πάρα πολλή ώρα από την τελευταία φορά που σηκώθηκες και πλέον αυτό γίνεται βλαβερό για την υγεία σου, το Stir Kinetic Desk M1 αλλάζει ύψος, αναγκάζοντάς σε να σηκωθείς από την καρέκλα και να σταθείς όρθιος. 

Υπάρχουν διάφορα προκαθορισμένα ύψη, ενώ προκειμένου να σε ειδοποιήσει ότι το παράκανες, το γραφείο «παίρνει μια ανάσα». Για να αυξομειώσεις εσύ το ύψος του δεν έχεις παρά να κάνεις ένα διπλό tap πάνω στην οθόνη αφής. 

Επιπλέον, έχει την ικανότητα να παρακολουθεί το πόσες θερμίδες καις σε καθημερινή βάση, καθώς επίσης, να ορίζεις πόση ώρα θες να στέκεσαι όρθιος ή να κάθεσαι. 

Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, αρχικά εξέταζαν το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν απλά μια εφαρμογή με την ίδια δουλειά, αλλά τελικά δεν το έκαναν διότι όπως είπαν ο κόσμος έχει ήδη υπερφορτώσει τα smartphones του πολλές εφαρμογές και τους αποσπούν από οτιδήποτε άλλο κάνουν παράλληλα. 


ΠΗΓΗ: onliner.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΚΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ - ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ - ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...