12/2/15

Γιατί όλοι ασχολούνται με το νέο πρόσωπο της Ούμα Θέρμαν

  
Τέσσερις μήνες μετά το «νέο» πρόσωπο της Ρενέ Ζελβέγκερ, το ίντερνετ ασχολείται αυτή τη φορά με το «νέο» πρόσωπο της Ούμα Θέρμαν, σε ένα ακόμη αδιόρθωτα αγενές παραλήρημα.       
     

Κανείς δεν έχει ξεχάσει το θόρυβο που ξέσπασε τον περασμένο Οκτώβριο όταν η δημόσια εμφάνιση της Ρενέ Ζελβέγκερ μετά από χρόνια απουσίας αποκάλυψε μια «άλλη» γυναίκα, κινητοποιώντας από φυλλάδες μέχρι τις πιο σοβαρές στήλες των εφημερίδων να εναποθέσουν το δικό τους σχόλιο πάνω στην πλαστική χειρουργική, το αδυσώπητο πέρασμα του χρόνου και το τίμημα του να είσαι γυναίκα πάνω από μια ηλικία στο Χόλιγουντ.

Το νέο θύμα των κουτσομπολιών για την εμφάνισή της είναι η 44χρονη Ούμα Θέρμαν, με αφορμή την παρουσία της στην πρεμιέρα του τηλεοπτικού «The Slap». Η Θέρμαν, χωρίς να έχει αποτραβηχτεί ακριβώς από τη δημοσιότητα, αλλά με περιορισμένες εμφανίσεις (τόσο δημόσιες όσο και κινηματογραφικές) τα τελευταία χρόνια, αποκάλυψε το «νέο» της πρόσωπο, φανερά πειραγμένο από κάποιου είδους ισχυρού μπότοξ ή πλαστικής χειρουργικής.
Και η συνέχεια γράφτηκε στα social media και σε πρωτοσέλιδα με τίτλο «Ούμα είσαι εσύ;» και «Η Ούμα Θέρμαν είναι η νέα Ρενέ Ζελβέγκερ».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΚΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ - ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ - ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...