17/2/15

Έσπασε τα ταμεία το Fifty Shades of Grey, συγκεντρώνοντας 240 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως

 


Το Fifty Shades of Grey ετοιμάζεται να σπάσει κάθε ρεκόρ πώλησης εισιτηρίων, μάλιστα εκτιμάται πως θα αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών.
 

Ένα μόλις σαββατοκύριακο φαίνεται πως αρκεί για το Fifty Shades of Grey για να σπάσει τα ταμεία συγκεντρώνοντας περίπου 240 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.
Σε μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών αναδεικνύεται το Fifty Shades of Grey, που φαίνεται πως αποτελεί χρυσωρυχείο για τους παραγωγούς. Αυτό γιατί σε, μόλις, ένα σαββατοκύριακο παγκόσμιας προβολής η ταινία κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 81.7 εκατομμύρια δολάρια στην Αμερική και 158 εκατομμύρια στον υπόλοιπο κόσμο.
Μπορεί οι κριτικές, όσον αφορά την ταινία, να απογοήτευσαν, ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που δεν πτοήθηκαν και έσπευσαν να δουν στις αίθουσες το πολυαναμενόμενο κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς.
Μάλιστα, η ταινία απειλεί να σπάσει κάθε ρεκόρ πώλησης εισιτηρίων, καθώς η προβολή της στις κινηματογραφικές αίθουσες μόλις ξεκίνησε, με τους παραγωγούς και τους συντελεστές να τρίβουν τα χέρια αλλά και τα μάτια τους από τα αστρονομικά ποσά που εκτιμάται πως θα συγκεντρώσει.
Η ταινία, που βασίζεται σε ένα από τα πιο εμπορικά βιβλία όλων των εποχών υπολογίζεται πως θα επιφέρει αμύθητα κέρδη στα ταμία της Universal-Focus, κέρδη που θα ξεπερνούν κατά πολύ τα έξοδα.
Όσον αφορά τις άλλες ταινίες, οι συντελεστές βλέπουν το  Fifty Shades of Grey να κυριεύει και να τις "κατασπαράζει", καθώς οι πωλήσεις τους παρουσιάζονται μειωμένες.

Αναλυτικά η δεκάδα με τις καλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες στην Αμερική για το περασμένο σαββατοκύριακο: 
1. Fifty Shades of Grey $81.7 εκατομμύρια δολάρια
2. Kingsman: The Secret Service $35.6 εκατομμύρια δολάρια
3. The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water $30.5 εκατομμύρια δολάρια
4. American Sniper $16.4 εκατομμύρια δολάρια
5. Jupiter Ascending $9.4 εκατομμύρια δολάρια
6. Seventh Son $4.2 εκατομμύρια δολάρια
7. Paddington $4.1 εκατομμύρια δολάρια
8. The Imitation Game $3.5 εκατομμύρια δολάρια
9. The Wedding Ringer $3.4 εκατομμύρια δολάρια
10. Project Almanac $2.7 εκατομμύρια δολάρια
(Πηγή: ign)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΚΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ - ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ - ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...