14/10/14

Τα 180 νόστιμα κουκιά


Τελευταία... και φτάνοντας όλο και περισσότερο στην "καταληκτική" ημερομηνία της ψηφοφορίας για Πρόεδρο Δημοκρατίας, (βλέπε λήμμα [Γλάστρα] σε ένα λεξικό), ένα πράγμα διαφαίνεται, ότι κανένας δεν ξέρει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα...  
   Σύσσωμη η συγκυβέρνηση υποστηρίζει ότι θα υπάρξουν τα 180 κουκιά, για να συνεχίσει το "θεάρεστο" έργο της, διότι λέει, έχουν συναίσθηση της κρισιμότητας της στιγμής και μπλα μπλα μπλα..
   Η δε μείζονα αντιπολίτευση, ισχυρίζεται και σωστά κατά την γνώμη της, ότι τα 180 κουκιά δεν θα βρεθούν...διότι λέει, έχουν συναίσθηση της κρισιμότητας της στιγμής και μπλα μπλα μπλα..
   Κανένας όμως δεν ρώτησε τα ίδια τα κουκιά τι θέλουν, για την ώρα λοιπόν κάποια κουκιά φωνασκούν μέσα στο "κάλυμμά" τους ΟΤΙ.... ΔΕΝ...και ΔΕΝ και ξανά μανά ΔΕΝ θα ψηφίσουμε κανένα πρόεδρο, άλλα πάλι κουκιά λεν ΟΤΙ.... ΘΑ και ΘΑ και όταν ΘΑ τότε ΘΑ αποφασίσουμε για το τι ΘΑ...
   Όλα αυτά όμως τα κουκιά, τα μικρά νόστιμα κουκιά, τα λένε εκ του ασφαλούς για την ώρα...ΟΤΑΝ όμως θα φτάνει η ώρα που το χέρι θα τα κόψει από την ριζά που τα ταΐζει...ΤΟΤΕ νομιζω ότι θα βρεθούν και θα παραβρεθούν αυτά τα 180 μικρά πράσινα λαχταριστά κουκιά, που εμπρός στον φόβο της απόλεσης της εξουσίας πρόωρα, θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις να το αποτρέψουν...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΚΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ - ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ - ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...