5/3/15

Χαμηλά νούμερα τηλεθέασης για τον ελληνικό τελικό της Eurovision

Μαίρη Συνατσάκη και Ντορέττα Παπαδημητρίου έβαλαν τα δυνατά τους, όμως ο ελληνικός τελικός δεν κέρδισε τον κόσμο.Το peoplegreece.com σε συνεργασία με το Ladylike σας ενημερώνουν για τα τελευταία νέα στον κόσμο της showbiz.
Η μεγάλη βραδιά του ελληνικού τελικού, που ήταν γεμάτη από εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Το κοινό και η κριτική επιτροπή αποφάσισαν ότι η Μαρία Έλενα Κυριάκου θα μας εκπροσωπήσει στην Αυστρία.
Ωστόσο, στους πίνακες της Nielsen δεν κατάφερε να σημειώσει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η ΝΕΡΙΤ συγκέντρωσε το 13,6% στο γενικό σύνολο και το 17,7% στο δυναμικό κοινό 15-44.
Η "Μουρμούρα", η "Δικαίωση", αλλά και ο "Μπακαλόγατος" που προβάλλονταν παράλληλα στους υπόλοιπους σταθμούς κατάφεραν να ξεπεράσουν αρκετές φορές τα ποσοστά της Eurovision.
Φαίνεται, λοιπόν, ότι η παρουσίαση από τη Μαίρη Συνατσάκη και την Ντορέττα Παπαδημητρίου, η επανένωση του συγκροτήματος των One, το special guest του Φώτη Σεργουλόπουλου αλλά και η ερμηνεία της Έλενας Παπαρίζου στο τραγούδι της Conchita δεν κατάφεραν να προσελκύσουν τους τηλεθεατές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΚΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ - ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ - ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...