25/8/16

Το ιδιωτικό κεφάλαιο θα μας σώσει... ΞΑΝΑ

Απ την στιγμή που η αστική τάξη εδραίωσε την παρουσία της, άρχισε να συναναστρέφεται με το κράτος, ένα κράτος όπως το έφτιαχνε σιγά σιγά αυτή, ώστε να εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες της... και όταν λέμε ανάγκες της αστικής τάξης εννοούμε την εξής μια... το κέρδος, το κέρδος του κέρδους που θα φέρει νέο κέρδος που με την κατάλληλη τακτική θα μετατραπεί σε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος κοκ...

Αυτό λοιπόν το κέρδος συν τω χρόνω μετατράπηκε σε κεφάλαιο, σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ κεφαλαιο. 
Με την σειρά του όλο αυτό κεφάλαιο των τόσων και τόσων αιώνων, άρχισε να φαντάζει ως πανάκεια για την επιβίωση των σύγχρονων κοινωνιών...
 ...και πως να μην μοιάζει ΣΩΤΗΡΑΣ η επανεπένδυση του παλαιού κέρδους-κεφαλαίου, πως να μη θεωρείται πανάκεια για τις κοινωνίες, μια και ΑΥΤΟ τις ΓΕΝΝΗΣΕ στο κάτω κάτω, σε αυτό στηρίζονται και αυτό υπηρετούν!

Για αυτό οι σύγχρονες κοινωνίες συναναστρέφονται με αυτό, διότι είναι αποτέλεσμα τερατογένεσης, μια ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΗ που προκύπτει απ την ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ με το σύγχρονο ΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Οι δεσμοί είναι ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΙ που μπορούν να μεταφραστούν σε οικογενειακούς... 
 Για αυτό κάθε τόσο ακούς τις κοινωνίες ως "παιδιά" να στρέφονται στον ένα απ τους δυο γονείς (το κεφάλαιο) και να εκλιπαρούν για σωτηρία. 
Οι κοινωνίες πια είναι τα κακομαθημένα παιδιά αυτής της συνουσίας, ΑΥΤΑ που έχουν απολέσει την σκέψη ότι μπορούν να τα καταφέρουν ΜΟΝΑ τους ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΑ και ολότελα ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΑ.

 

 Για να ΣΠΑΣΟΥΝ αυτοί οι ΔΕΣΜΟΙ...
αυτοί οι ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΔΕΣΜΟΙ...
θα πρέπει οι κοινωνίες να αντιληφθούν πως ΑΥΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ το ΚΕΡΔΟΣ σε όλες του τις μορφές, ΕΙΤΕ ως παραγόμενο προϊόν είτε ως ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΙΜΟ, και θα ΠΡΕΠΕΙ να καταλάβουν πως δεν είναι ΑΥΤΕΣ το προϊόν μιας ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΗΣ, αλλά πως ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ να "κοιλοπονέσουν" και "γεννήσουν" το ΚΡΑΤΟΣ που ΘΕΛΟΥΝ και το "ΚΕΡΔΟΣ" που θα ΕΛΕΓΧΟΥΝ.  
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΚΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ - ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ - ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...